NeoEMKI Kft.

Magunkról

A NEOEMKI Nemzeti Orvostechnikai Eszköz Megfelelőségértékelő és Tanúsító Kft. a Magyar Állam tulajdonában levő gazdasági társaság.

A NEOEMKI Kft. azzal a céllal alakult meg, hogy kijelölt szervezetként (Notified Body) végezze az orvostechnikai eszközök és in-vitro diagnosztikai eszközök megfelelőségértékelését, valamint akkreditált tanúsító szervezetként minőségirányítási rendszerek tanúsítását MSZ EN ISO 9001 és MSZ EN ISO 13485 szabványok szerint.


Etikai kódex

Tevékenységünket a legmagasabb etikai szabályok betartásával a függetlenség, pártalanság és objektívitás szellemében végezzük.


Szervezeti és Működési Szabályzat

Tevékenységünk alapja az Emberi Erőforrások Minisztériuma által jóváhagyott Szervezeti és Működési Szabályzat.


Cégkivonat


Éves beszámoló


Adatszolgáltatás 2009. évi CXXII. törvény

Társaságunk a 2009. évi CXXII. „törvény a köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb működéséről” alapján adatszolgáltatásra kötelezett.


Közérdekű adatok közzététele

Társaságunk a 2011. évi CXII. „törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról” alapján a közérdekű és a közérdekből nyilvános adatok megismerése érdekében a vonatkozó adatokat a honlapon elérhetővé teszi.


Bejelentések, panaszok kezelése

A NEOEMKI Kft. a beérkező bejelentések-különös tekintettel a szervezeti integritást sértő események bejelentése-, panaszok és fellebbezési kezdeményezések kezelésére eljárást működtet. Az eljárást a társaság vezetősége tervezett időközökben átvizsgálja annak biztosítása érdekében, hogy az folyamatosan alkalmas, megfelelő és eredményes legyen.