Tanúsítás MSZ EN ISO 9001 szabvány szerint

Az MSZ EN ISO 9001 szabványt úgy alkották meg, hogy a bármely szervezet számára nagyságtól és működési területtől függetlenül segítse a sikeres működést.

Az MSZ EN ISO 9001 szabvány az MSZ EN ISO 9000-es szabványsorozat meghatározó tagja.

Az MSZ EN ISO 9001 szabvány tartalmazza a minőségirányítási rendszerrel kapcsolatos követelményeket. 

A minőségirányítási rendszer a legkézenfekvőbb módja a folyamatok, személyzet és egyéb erőforrások optimális kihasználásának és a magas szintű vevői elégedettség biztosításának.

A NEOEMKI Kft. jogelődjei révén kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik az orvostechnikai eszközt gyártók és forgalmazók minőségirányítási rendszereinek MSZ EN ISO 9001 szabvány szerinti tanúsítása terén.

A NAH által akkreditált szervezetként a szabvány szerinti tanúsítás során a gyártó, forgalmazó minőségirányítási rendszerének a szabvány követelményeinek való megfelelőségét vizsgáljuk.

A sikeres tanúsítás eljárás (auditálás) után a NEOEMKI az ügyfél számára tanúsítványt ad ki, hogy igazolni tudja az MSZ EN ISO 9001 szerint kialakított minőségirányítási rendszer követelményeknek megfelelő működést.  Az MSZ EN ISO 9001 szabvány érvényes változata az MSZ EN ISO 9001:2015 Minőségirányítási rendszerek. Követelmények (ISO 9001:2015).

Akkreditáció

A NEOEMKI Kft. a Nemzeti Akkreditáló Hatóság által kiadott akkreditáció alapján jogosult a minőségirányítási rendszerek tanúsítására. Az akkreditálás területét az akkreditálási határozat tartalmazza. Az akkreditálási okirat a mindenkor hatályos – a NAH honlapján fellelhető – részletező okiratban foglalt tartalommal érvényes.

Tanúsítványok

A NEOEMKI Kft. által az MSZ EN ISO 9001 szabvány alapján kiadott tanúsítványok érvényességéről a titkarsag@emki.hu címre küldött megkeresés esetén részletes tájékoztatást adunk